Ovo su naše

Usluge

01.

Dizajn & Sađenje

U Agrartehni verujemo da sjajna bašta počinje odličnim dizajnom. Zato naš tim stručnjaka ima prilagođen pristup svakoj bašti koju dizajniramo i sadimo. Bez obzira da li tražite kameni vrt koji se malo održava, bujnu povrtnu parcelu ili živopisnu gredicu, naš tim će blisko sarađivati sa vama da oživite vašu viziju. Naš cilj je da stvorimo lep i funkcionalan otvoreni prostor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i prevazići vaša očekivanja.

Koristimo samo najkvalitetnije biljke i materijale u našim dizajnima, osiguravajući da vaša bašta ne samo da će izgledati sjajno danas, već i godinama koje dolaze. Od početnih konsultacija do konačne instalacije, mi se bavimo svakim aspektom procesa projektovanja i sadnje kako bismo vam obezbedili besprekorno iskustvo bez stresa. Pa zašto čekati? Kontaktirajte nas danas da započnete transformaciju bašte sa Agrartehnom. #DesignMastery #GardenBeauty #PlantingPerfection.

photography-of-pathway-surrounded-by-plants.jpg
02.

Briga o bašti

Vaša bašta je živo umetničko delo koje diše, a u Agrartehni razumemo važnost pravilne nege i održavanja. Naše usluge nege bašte su osmišljene tako da vaš otvoreni prostor izgleda najbolje, bez obzira na godišnje doba. Od rutinske rezidbe i uklanjanja korova, do sezonske sadnje i malčiranja, naš tim stručnjaka ima znanje i iskustvo da vaš vrt bude uspešan.

Verujemo u holistički pristup nezi bašte, koristeći održive tehnike i proizvode za promovisanje zdravog rasta biljaka i minimiziranje štete po životnu sredinu. Naš cilj je da vam pomognemo da uživate u svojoj bašti u potpunosti, bez muke oko održavanja. Verujte nam da održavamo vašu baštu u vrhunskom obliku, tokom cele godine.

GardenCare #GreenThumbs #SustainableBeauty.

watering-plants-with-a-watering-can.jpg
03.

Navodnjavanje & Drenaža

U Agrartehni razumemo važnost pravilnog navodnjavanja i drenaže za zdravu i uspešnu baštu. Naše usluge navodnjavanja i drenaže su dizajnirane da održavaju vaše biljke hidriranim i zaštićenim, dok minimiziraju gubitak vode. Bilo da vam je potreban novi sistem za navodnjavanje ili popravka postojećeg sistema, naš tim stručnjaka ima znanje i iskustvo da obavi posao kako treba.

Koristimo samo najbolje proizvode i tehnike kako bismo obezbedili efikasno i efektivno navodnjavanje i drenažu vaše bašte. Od pametnih sistema prskalica do rešenja za podzemnu drenažu, imamo alate i stručnost da rešimo bilo koji izazov navodnjavanja i drenaže. Dozvolite nam da vam pomognemo da obezbedite bujnu i živahnu baštu, iz sezone u sezonu. 

#IrrigationExperts #DrainageSolutions #HealthyGardens.

field-of-trees-near-grass.jpg
Još Usluga

Transformisanje vrtova, transformacija života sa Agrartehnikom.